Srpski jezik English language

Pozovite tepih servis

011/397-54-01

Pozovite terensku službu

065/397-54-01

Vojvode Stepe 431, Voždovac, Beograd

Opšivanje ivica tepiha


Opšivanje tepiha radi se na bočnim ivicama tepiha, ukoliko su oštećene ili ukoliko klijent traži promenu boje ivice tepiha.
Opšivanje se može raditi i na ivici tepiha gde su rese, ukoliko klijent traži skidanje resa iz estetskih razloga ili ukoliko su veoma oštećene, a ne želi nove rese, onda se radi opšivanje kako ne bi došlo do rasparenja tepiha.Takodje radimo i ojačano opšivanje tepiha, a ono se radi na veoma debelim tepisima kao i na tepisima ručne izrade. Ovo opšivanje podrazumeva pored mašinskog štepa i lepljivu traku izuzetne snage, i samo ovo ojačano opšivanje garantuje potpunu sigurnost da se ivica tepiha više neće rasparati.
U tepih servisu Marković radimo opšivanje ivice tepiha sa različitom vrstom konca, svih boja i materijala. Imamo konac prirodnih vlakana kao sto je pamuk, vuna i svila i sintetički konac. Sintetički konac je izuzetno jak i dosta izdržljiv, dok je konac prirodnih vlakana slabiji i manje izdržljiv. Sintetiki konac je dosta sjajniji i ima plastificiran izgled za razliku od prirodnog konca, koji je kako iz naziva možete zaključiti dosta prirodnijeg izgleda. Koja će se vrsta i boja konaca opšivati na Vaš tepih prvenstveno zavisi od vrste tepiha kao i od Vašeg ukusa.

Opšivanje tepiha, zamena dotrajalih resa, lepljenje potke, sve navedene radnje veoma uspešno obavljamo. Zašto biste bacali Vaše stare, oštećene tepihe kada oni mogu da se srede i ponovo zablistaju u Vašem domu?! Ako su im ivice iskrzane, oštećene, vire pokidani konci, njihovim novim opšivanjem vratićemo vizuelni izgled novog tepiha. Takođe radimo skraćivanje i porubljivanje tepiha.
Imamo veliki izbor boja i vrsta konca, preko 150 nijansi, tako da im opšivke možemo vratiti u fabričko stanje. Ako su Vam rese iskrzane na omiljenom tepihu, možemo ih zamenii novim. Postoje više tipova: končane, svilene, raznih dužina, od 5 do 20 cm, sa ojačanom trakom, itd. Rese se mogu ugraditi i na tepihe na kojima nikad fabričke nisu ni postojale. Stvar Vašeg izbora i stila. Korišćenjem ovih usluga uštedećete Vaš novac, a kupovina novih tepiha može još neko vreme da sačeka. Opšivanje ivica tepiha tepih servis Marković radi po najpovoljnijim cenama u Beogradu.
Naš rad možete pogledati u galeriji slika ispod teksta.

Ivice na Vašem tepihu, u punom i čvrstom vezu, sjajne boje, čine Vaš tepih da izgleda novo, a Vas sigurnim i raspoloženim.

Pozovite nas!