Srpski jezik English language

Pozovite tepih servis

011/397-54-01

Pozovite terensku službu

065/397-54-01

Vojvode Stepe 431, Voždovac, Beograd

Zamena resa na tepihu


Zamena resa na tepihu ili stavljanje novih resa na tepih radi se na tepihu gde su stare rese dotrajale i veoma oštećene. Takođe nove rese se mogu stavljati i iz estetskih razloga na tepihe gde rese nisu šivene fabrički. Tepih servis Marković vam nudi rese najpopularnijih materijala,  pamučne, vunene i svilene rese. Takođe ušivamo rese ručne izrade u svim bojama , i svih duzina od 1 do 20 cm. Izradu naših resa možete videti ispod teksta u galeriji slika, tu smo prikazali jedan manji  ali raznolik deo našeg rada, koji smo uradili na tepisima naših klijenata. Sve ovo Tepih servis Marković radi po najpovoljnijoj ceni u Beogradu.
Pošto smo uvek otvoreni i iskreni prema našim klijentima to činimo i ovog puta, da kažemo da naše rese ili rese nekih drugih tepih servisa u Beogradu i Srbiji pa čak i regionu nikada nemože zameniti kvalitet i lepotu orginalnih resa, pogotovo ako se radi o unikatnim tepisima ručne izrade, kao što su Persijaneri, Pakistanski, Kineski,Inbdijski, Turski, Kurdistanski, Egipatski i slični.  
Rese na tepihu su lepe samo orginalne, odnosno kad idu iz potke tj, iz strukture tepiha sve ostalo je imitacija pa čak i skupocena reparacija resa na tepihu koja bi se radila u radionicama nastanka tepiha ne bi bila verna, ali daleko lepša i približnija originalu u odnosu na naš rad ili nekih drugih tepih servisa u Beogradu. 

Opšivanje tepiha, zamena dotrajalih resa, lepljenje potke, sve navedene radnje veoma uspešno obavljamo. Zašto biste bacali Vaše stare, oštećene tepihe kada oni mogu da se srede i ponovo zablistaju u Vašem domu?! Ako su im ivice iskrzane, oštećene, vire pokidani konci, njihovim novim opšivanjem vratićemo vizuelni izgled novog tepiha. Takođe radimo skraćivanje i porubljivanje tepiha.
Imamo veliki izbor boja i vrsta konca, preko 150 nijansi, tako da im opšivke možemo vratiti u fabričko stanje. Ako su Vam rese iskrzane na omiljenom tepihu, možemo ih zamenii novim. Postoje više tipova: končane, svilene, raznih dužina, od 5 do 15 cm, sa ojačanom trakom, itd. Rese se mogu ugraditi i na tepihe na kojima nikad fabričke nisu ni postojale. Stvar Vašeg izbora i stila.
Korišćenjem ovih usluga uštedećete Vaš novac, a kupovina novih tepiha može još neko vreme da sačeka.

Tepih servis Marković Vam savetuje, ako imate skupocene tepihe, unikatne ručne radove,  čuvajte ih od prljanja, kućnih ljubimaca, male dece i prljanja, kako bi njihova lepota bila što duže u Vašem domu i kasnije domu Vaše dece.

Ako su Vam rese na tepihu iskrzane ili potamnele od starosti, budi te bez brige, tepih servis Marković je tu.

Pozovite nas!