Srpski jezik English language

Pozovite tepih servis

011/397-54-01

Pozovite terensku službu

065/397-54-01

Vojvode Stepe 431, Voždovac, Beograd

O nama


 

O nama

Tepih Servis Marković osnovan je pre više od 20 godina u Beogradu. I sama činjenica da toliko postoji i opstaje na tržištu jake konkurencije govori o našem kvalitetu u radu. Sarađujemo sa puno državnih i privatnih firmi, sa ambasadama,fakultetima, školama obdaništima, kao i sa velikim privrednim i industrijskim gigantima.
Tepih servis  Marković opstaje više od dvadeset godina na tržištu, u domenu usluga higijene, pranja i čišćenja tepiha, održavanja Vašeg  životnog i poslovnog prostora. Sama činjenica da toliko postoji i opstaje govori o našem kvalitetu u radu.
To potvrđuje i sve veći broj korisnika naših usluga, koji raste iz dana u dan i upravo je to naša najbolja preporuka, a ujedno i satisfakcija za naš  dalji rad.
Tepih servis Marković uz povoljne cene  nudi Vam i vrhunski kvalitet, u pružanju svih naših usluga.
Sarađujemo sa puno fizičkih i pravnih subjekata, sa svima koji imaju potrebu za visoko profesionalno, dubinsko  pranje i  čišćenje tepiha,pranje nameštaja,  održavanje higijene životnog i poslovnog prostora, kao i drugih naših usluga.
Naš vrhunski kvalitet i profesionalizam u radu ogleda se u tome što ugovoreni posao obavljamo u potpunosti, u dogovorenom vremenskom roku, sa obučenim ljudstvom, i najsavremenijom tehnologijom, kao što su najsavremenije mašine i visoko kvalitetna hemijska i ekološka sredstva.

Tepih servis Marković se nalazi u ulici Vojvode Stepe 431, Beograd,Voždovac. Jedan je od najvećih i najkompletnijih servisa u zemlji u ovoj oblasti. Naš poslovni prostor ima preko 1.100 m2. Od malog porodičnog biznisa u proteklih 20 godina smo rasli, napredovali, menjali tehnologije, pratili trendove da bi napokon postali lideri u svojoj delatnosti.
Trenutno imamo bazu od preko 300.000 klijenata, koja iz dana u dan i dalje raste. Preporuka zadovoljnih korisnika je ustvari naše najveće zadovoljstvo i najveća reklama. Pokrivamo apsolutno ceo grad, Beograd i čak Srbiju, dolazimo na Vašu adresu gde god se Vi nalazili.Posedujemo servis sa najmoćnijom tehnologijom i potpuno automatizovanim industrijskim mašinama, koje jedine zadovoljavaju visoke standarde EU.
Godinama smo usavršavali servis i metode pranja i menjali tehnoligiju u cilju što većeg kvaliteta pranja. Napokon se možemo pohvaliti da imamo tehnologiju koja je najbolja na svetu, od ove metode bolja ne postoji.
Fleke i određene nečistoće koje mi ne uspemo da uklonimo tvrdimo i garantujemo da nijedan servis u Srbiji nije u stanju da ukloni iste. Jer, nažalost postoje određene vrste fleka koje se ne mogu ukloniti (mada su ovo retki slučajevi).
Najnovija tehnologija i profesionalna organizacija nam omogućavanju ne samo najkvalitetniju , već i najbržu uslugu „dan za dan“. U mogućnosti smo da Vam isporučimo tepihe za 24h od momenta preuzimanja.
Tepih servis Marković  se bavi pranjem tepiha, tvrdih podova, poliranjem mermera, parketa, održavanjem svakodnevne i povremene higijene u privatnim i poslovnim objektima kao što su: lokali, tržni centri, restorani, bolnice, supermarketi, fabrike, magacinski prostori i slično.
Takođe, radimo specijalna generalna čišćenja posle završnih radova u građevinarstvu, posedujemo ekipe koje mogu da u najkraćem roku dođu i srede Vaš prostor i oslobode Vas svake brige vezane za pitanje higijene. Višegodišnji rad I iskustvo Vam garantuje da dobijete uvek ono što ste ugovorili. Od svih profesionalnih servisa u gradu uvek smo se izdvajali po ponuđenim ponudama u odnosu cena-kvalitet.
Mnogobrojne firme i ustanove sa kojima ostvarujemo dugogodišnju uspešnu saradnju, u pružanju svih naših usluga, možete pogledati u našim referencama.

Pogledajte reference >>