Srpski jezik English language

Pozovite tepih servis

011/397-54-01

Pozovite terensku službu

065/397-54-01

Vojvode Stepe 431, Voždovac, Beograd

Posao u tepih servisu


POTREBNI RADNICI ZA RAD U TEPIH SERVISU MARKOVIĆ

Pozicije koje tražimo su:

  • Menadžer tepih servisa ( 1 izvršilac )
  • Poslovođa tepih servisa ( 1 izvršilac )
  • Sekretar-ica tepih servisa ( 1 izvršilac )
  • Vozač kombija B kategorija ( 1 izrvšilac )
  • Perač tepiha u tepih servisu ( 1 izvršilac )
  • Perač nameštaja na terenu ( 1 izvršilac )
  • Pomoćni radnik za teren i servis ( 1 izvršilac )
     

Vaše prijave šaljite na  office@tepihservis.rs.  Prijava mora da sadrži CV sa slikom (poželjno radno iskustvo).

Mi Vam nudimo adekvatnu nadoknadu za Vaš trud i rad, u dinamičnoj, timskoj atmosferi.

Zaposljavamo radnike u tepih servisu Marković i to za vise pozicija. Potrebni radnici, ozbiljni, vredni, požrtvovani, savesni, sposobni za rad u kolektivu, gde mogu raditi kao pojedinci ili timski radnici u dinamičnoj radnoj atmosferi. Od radnika očekujemo da se angažuje i svojim individualnim kao i kolektivnim radom da se istakne, kako bi napredovao u svom daljem radu, čime će doprineti i sebi i kolektivu u celini, a prvenstveno korisnicima naših usluga pružiti efikasnu, brzu i visoko kvalitetnu uslugu.

VRSTE POSLA KOJE NUDI TEPIH SERVIS MARKOVIĆ  

MENADŽER TEPIH SERVISA: Menadžer je osoba koja traži posao za tepih servis Marković, u direktnom kontaktu sa klijentima, bilo da je fizički ili pravni subjekt. Menadžer ide od firme do firme, razgovara i nudi naše usluge, pri čemu daje i odgovarajuće popuste, ako se radi o većoj količini posla ili o češćem održavanju iste firme. Menadžer ima procenat od svakog posla koji je on ugovorio i doneo servisu, kao i za svako naredno pranje iste firme.

POSLOVODJA TEPIH SERVISA: Poslovodja u tepih servisu treba da poznaje posao u celini, od A-Š, to je iskusan radnik, koji radi vec dugo godina, u tepih servisu i poznaje posao u celini. Poslovodja organizuje posao, stimulise radnike da se posao uradi u roku, da rad bude istovremeno i kvalitetan, da stranka bude zadovoljna, poslovodja kontaktira i  posreduje izmedju klijenta i tepih servisa. On organizuje i zakazuje kako uzimanje tako i vracanje tepiha klijentima, organizuje rad u servisu kao i rad na terenu, on kontrolise sve, prvi dolazi na posao i zadnji odlazi.

VOZAČ B KATEGORIJE: Za upravljanjem kombi vozilom. Iskustvo nije bitno iz tepih servisa vec vozačko iskustvo kombi vozilom kao i poznavanje grada. Od vozača se očekuje da vrsi transport tepiha od klijenta do servisa i natrag. Vozač pored upravljanja vozilom i nosi tepihe  do stana ili kuće klijenta zajedno sa pomoćnim radnikom ili drugim vozačem. Vozač se savesno odnosi prema vozilu uz stalnu kontrolu istog i postuje saobracajne propise.

PERAČ TEPIHA U TEPIH SERVISU:  Perač tepiha je radnik za prenje tepiha u servisu ili na licu mesta klijenta bilo stanu ili poslovnom prostoru. Perač tepiha pere tepihe, usisava, trese, ispira i sve to radi sa savremenim mašinama i specijalnim sredstvima za pranje i čišcenje tepiha, za upravljanje ovim mašinama kao i sredstvima za pranje  treba mala obuka koja traje par nedelja sa uhodavanjem do momenta kad radnik ulazi u rutinu. Od radnka perača tepiha očekuje se prvenstveno da kvalitetno pere tepihe, kao i savestan i odgovoran odnos prema mašinama kojima upravlja.

POMOĆNI RADNIK U SERVISU: Pomoćni radnik za rad na terenu  podrazumeva nošenje i nameštanje tepiha kod klijenta sa vozačem, kao i pranje tepiha i nameštaja na licu mesta tj. u stanu  ili poslovnom prostoru klijenta. Takodje pomaže peračima tepiha u tepih servisu kada je to potrebno. Pomocni radnik nije u obavezi da rukuje mašinama ako to ne želi. Pomocni radnik kači i skida tepihe takodje iste vezuje i odlaže u magacin.

PERAČ NAMEŠTAJA: Pranje nameštaja se vrši na licu mesta kod klijenta veoma retko u servisu. Pranje nameštaja podrazumeva dubinsko pranje kreveta, fotelja, stolica i sličnog mebliranog i tapaciranog komadnog nameštaja. Pranje nameštaja se radi sa profesionalnom mašinom kao i hemikalijama specijalno namenjenim za dubinsko izvlačenje prljavštine iz nameštaja za ovu vrstu posla treba obuka par meseci sa iskusnim radnikom.

SEKRETAR-ICA TEPIH SERVISA:  Sekretarica ili sekretar je radnik koji radi u kancelariji isključivo sa kljijentima tako što se javlja na telefon zakazuje adrese prima reklamacije i sl. Ovaj profil radnika mora poznavati rad na računaru, kao i administrativne poslove, odlazak u banku, popunjavanje virmana izdavanje računa i faktura dakle radi naplatu isključivo sekretarica tj. sekretar.

OBAVEŠTENJE I INFORMACIJE 

Sve ove kategorije posla imaju svoju težinu i specifičnost u radu te se tako formira i radno vreme kao i plata. Plata i radno vreme se ugovaraju na licu mesta u direktnom razgovoru u našem servisu sa odgovornim licem u zavisnosti o kojoj vrsti posla se radi, takodje početna plata nije fiksna i ona se povećava u zavisnosti od napretka radnika, od njegovog angažmana, truda, odgovornosti i odnosa prema istom.

Za sve informacije kako se zaposliti kod nas i kome se javiti možete dobiti u direktnom kontaktu na nasoj adresi ili telefonskom razgovoru, takodje nam možete slati vase CV-i na našu e-mail adresu.

KONTAKT STRANICA  

Hvala Vam na interesovanju. Osoblje, Tepih Servis Marković 

VRSTE POSLOVA U TEPIH SERVISU MARKOVIĆ