Srpski jezik English language

Pozovite tepih servis

011/397-54-01

Pozovite terensku službu

065/397-54-01

Vojvode Stepe 431, Voždovac, Beograd

Čišćenje tepiha - usisavanje i trešenje


Čišćenje tepiha usisavanje i trešenje: U tepih servisu Marković možete očistiti Vaš tepih po najpovoljnijim cenama pranja tepiha uz vrhunski kvalitet. Naši profesionalni usisivači izvući će svu prljavštinu iz Vašeg tepiha. Dlake, prašina, fleke i sl. više nisu problem. Dodjite u tepih servis Marković u Vojvode Stepe 431 u Beogradu ili nas pozovite.
Prepustite Vaše probleme profesionalcima i u roku od par dana naša terenska služba će besplatno vratitit Vaš tepih na Vašu kućnu adresu bilo gde u Beogradu. Tepih servis Marković Vam savetuje da tepihe perete dva do tri puta godišnje, tako da ih očuvate i za naredne generacije.

  • Čišćenje tepiha vršimo profesionalnim usisivačem velike snage koji verovatno nemate kod kuće, pa samim tim ni kvalitet usisavanja ne može biti kao naš. Dozvolite da Vas uverimo da smo najkvalitetniji u Beogradu.
  • Trešenje tepiha se vrši najmodernijom mašinom iz inostranstva koja je mnogo jača nego da ručno tresete tepih. Sačuvajte snagu za neke korisne stvari a čišćenje i trešenje tepiha prepustite tepih servisu Marković

Kada se tepih osuši naša terenska služba ga besplatno dovozi na Vašu kućnu adresu, sve ovo možete dobiti u tepih servisu Marković po najpovoljnijoj ceni pranja tepiha u Beogradu.
Napominjemo da pokrivamo sve opštine Beograda i to: Voždovac, Novi Beograd, Zemun, Vračar, Stari Grad, Savski Venac, Palilula, Dorćol, Rakovica, Zvezdara, Karaburma, Mirijevo...po potrebi i opstine u Srbiji.

Mi tepihe usisavamo i tresemo pre pranja, isto ponovimo i nakon pranja kad se osuše.

Pozovite nas!