Srpski jezik English language

Pozovite tepih servis

011/397-54-01

Pozovite terensku službu

065/397-54-01

Vojvode Stepe 431, Voždovac, Beograd

Tepih Servis Cene, Akcije i Popusti, 250-360 din/m2


Tepih Servis Cene, Akcije i Popusti, 250-360 din/m2Tepih Servis Cene od 250-360 din/m2.Cena pranja i čišćenja tepiha, akcije i popusti na dubinsko pranje i čišćenje tepiha. Tepih Servis Marković - Garancija Kvaliteta.

 

Tepih Servis Cene od 250-360 din/m2

 

Cena pranja i čišćenja tepiha, akcije i popusti na pranje tepiha

Tepih servis Markovic-Akcijska cena pranja tepiha. Cene u tepih servisu Marković od 250 do 360 din/m2. Pozovite tepih servis Marković, uporedite, cene pranja tepiha u Beogradu i cene tepih servisa Marković. proverite da li ima akcijska cena na pranje tepiha ili neku  drugu našu uslugu, kao što je pranje nameštaja, pranje zavesa, opšivanje tepiha i mnoge druge usluge koje pružamo. Tepih servis Marković vam nudi besplatan prevoz tepiha na celoj teritoriji Beograda. Pozovite nas, da bi saznali koliko kosta pranje vašeg tepiha. Ukažite nam poverenje i dopustite nam da uradimo procenu koštanja pranja vašeg tepiha, jer cena pranja i čišćenja tepiha zavisi od vrste tepiha kao i stepena uprljanosti tepiha. Naša stručna ekipa na licu mesta će proceniti visinu cene pranja vašeg tepiha, takodje Vam može ponuditi akcijske cene i neke od naših popusta na cene pranja tepiha u zavisnosti od težine posla koji treba obaviti. U tepih servisu Marković uvek možete oprati vaše tepihe po povoljnoj ceni, mi smo servis koji je visinu cene pranja i dubinskog čišćenja tepiha prilagodio našem podneblju, našim ljudima, jer vi ste naši potencijalni klijenti i ne samo klijenti Vi ste naši prijatelji, komšije i možda rodjaci. Mi smo sa jedne strane cene pranja tepiha prilagodili Vašem budžetu, a sa druge zadržali  kvalitet pranja i čišćenja tepiha na visokom nivou.

Tepih servis Marković Vam nudi pravo pranje i čišćenje tepiha, po povoljnoj ceni, zato ne oklevajte već nas pozovite i vaše tepihe operite najpovoljnije u Beogradu uz povoljnu Cenu, adekvatnu pranju tepiha, Vi to zaslužujete, čist tepih u vašem domu, obradujte Vašu porodicu unesite svežinu u Vaš dom, sve ovo toplo vam preporučuje Vaš tepih servis Marković. Tepih servis Marković  Vam daje garanciju na pranje i čišćenje tepiha kao i garanciju na sve izvršene usluge u našem servisu.Tepih servis Marković Vam jedini garantuje čistoću Vaših tepiha, jedino mi dajemo garanciju na dužinu čistoće tepiha.

ISKUSTVO, TRADICIJA, KVALITET

tepih-servis-cene-pranja-i-dubinskog-ciscenja-tepiha-tepih-servis-markovic

Tepih servis Marković Vam može ponuditi više vrsta dubinskog pranja i čišćenja  tepiha, isto kao i više različitih cena pranja i čišćenja tepiha, u zavisnosti od vrste tepiha i težine uprljanosti tepiha kao i postojanja i vrste fleka na tepihu, te shodno tome nudimo!

Tepih servis Marković je potpuno otvoren prema svojim klijentima i ništa od Vas ne krije, mi smo naša vrata servisa otvorili za vas na internetu na našim sajtovima, kao i na društvenim mrežama, kao što su: YouTube i stranicama facebook,  google+,  twitter,  google maps i drugim medijima kako bi vam pokazali svaki kutak našeg radnog prostora i kako bi Vam pokazali kako gde i sa čime peremo Vaše tepihe, gde ih sušimo, gde ih čuvamo do momenta vraćanja na vašu kućnu adresu i sa čime ih prevozimo.

 

Tepih servis Marković - Garancija kvaliteta

Tepih servis Marković postoji 20 godina, zahvaljujuci Vama. Gospodin D.Markovic nas je osnovao, ali  Vi ste prepoznali kvalitet naših usluga i zato opstajemo sve ove godine, na tržištu jake konkurencije, što znači da smo opravdali vaše poverenje. Vaše poverenje je naša satisfakcija za dalji rad ali isto tako i velika odgovornost da kontinuirano zadržimo visok kvalitet usluga, uz pristupačne cene, pranja tepiha, pranje nameštaja, kao i druge usluge, koje Vam pružamo, uz povoljne cene. Samo tako možemo zadovoljiti Vaše sve prefinjenije i zahtevnije potrebe i želje za uslugama koje pružamo. O našem kvalitetu najbolje govori broj naših referenci, Nasi klijenti

Tepih servis Marković  nema potrebe za jeftinu propagandu koju vode neki tepih servisi, propagandu tipa..."Našim klijentima poklanjamo uz pranje tepiha"..., "dovedite nam pet novih klijenata i obezbedite vama jedno besplatno pranje tepiha"..., "akcija pranja tepiha u Avgustu"..., pa se ta akcija produži i na sve ostale mesece u godini, "popusti na pranje i čišćenje tepiha"..., pa tako umesto da kažu  kolika je prava  cena pranja tepiha po 1m2  neki servisi drže cenu pranja  tepiha na akciji cele godine što govori o njihovom odnosu prema  klijentima. Verovatno  računaju na slabo pamcenje i neobaveštenost potencijalnih korisnika njihovih nazovi usluga. Ovi tepih servisi jedino što mogu da postave na internet sajt jeste cena pranja tepiha i ništa više. Zato vam ukazujemo ako dajete tepihe na pranje ovim servisima, obratite pažnju gde peru tepihe, gde ih suše, gde odlažu na čuvanje, sa čime ih prevoze, i na kraju sa kojim sredstvima ih uopšte peru. Svaki iole korektan tepih servis prvo to treba da pokaže na svom internet sajtu  pa tek onda da istakne cenu pranja tepiha. Jedan manji broj tepih servisa se u svojim reklamama  lažno predstavlja, na tako drzak način da čak koriste u svoje reklamne svrhe tekstove i slike sa internet sajta tepih servisa Marković, na kojima se prepoznaju naše mašine za pranje tepiha, naša terenska vozila za prevoz tepiha, nasi oprani tepisi, objekti pa čak i radnici tepih servisa Marković, a na jednom sajtu od ovih  tepih servisa i naš cenovnik pranja tepiha iskopiran sa sve linkovima.

Sve više korisnika usluga pranja tepiha prepoznaje ove veoma niske i jeftine reklamne zamke, kao i nekorektnost u sve prostijem i najnižem oglašavanju nekih tepih servisa, to su servisi koji nemaju adresu, jedino što imaju je polovno vozilo karavan ili kombi bez ikakve reklame, tepihe peru u napuštenim ili iznajmljenim podrumima i garažama, deterdžentom za sudje, a suše ih kućnim grejalicama.

Tepih servis Marković Vam sugeriše da izbegavate sve tepih servise kod kojih je dominantna cena pranja tepiha, gde je cena istaknuta u prvi plan, a radionica i postupak pranja tepiha se nemože videti, kao ni adresa tepih servisa. O svemu ovome obavestili su nas upravo neki naši klijenti, omamljeni pristupačnim cenama iz reklama. Dali su svoje skupocene tepihe na pranje ovim servisima, a dobili još prljavije tepihe, neki su dobili i oštećene tepihe od jakih hemikalija ili termičkog sušenja tepiha.

Na kraju i ako dajete tepihe na pranje u neki od servisa  obavezno pre cene čišćenja tepiha pogledati ko ih i gde pere, u kakvim uslovima. Koliko je iskustvo u pranju i čišćenju tepiha tog tepih servisa i koliko dugo postoji na tržištu pružanja usluga pranja i čšćenja tepiha.
 

TEPIH  SERVIS  MARKOVIĆ   2O  GODINA  SA  VAMA

Tepih servis Markovic 20 godnina sa Vama