Srpski jezik English language

Pozovite tepih servis

011/397-54-01

Pozovite terensku službu

065/397-54-01

Vojvode Stepe 431, Voždovac, Beograd

Tepih Servis Cene, Akcije i Popusti


Tepih Servis Cene od 250-360 din/m2

Cene pranja tepiha, akcije i popusti na pranje tepiha
 

Pranje tepiha cene tepih servisa Marković

Tepih servis Markovic-Akcijska cena pranja tepiha. Kad perete vaše tepihe, pored izbora najboljeg tepih servisa u Beogradu, želite da znate i cene pranja tepiha u Beogradu, odnosno, cene tepih servisa u Beogradu ili da budemo direktni, cene tepih servisa Marković. Pozovite tepih servis Marković, kod nas je cena pranja tepiha od 250 din/m2 a za ćilime i visoko kvalitetne tepihe i 360 din./m2.Pozovite da bi saznali da li je u toku neka od akcija, naših usluga. Proverite koliko košta pranje vašeg tepiha. Ukažite nam poverenje i dopustite nam da uradimo procenu koštanja pranja vašeg tepiha, jer cena pranja i čišćenja tepiha zavisi od vrste tepiha kao i stepena uprljanosti tepiha. Naša stručna ekipa na licu mesta će proceniti visinu cene pranja vašeg tepiha, takodje Vam može ponuditi akcijske cene i neke od naših popusta na cene pranja tepiha u zavisnosti od težine posla koji treba obaviti. U tepih servisu Marković uvek možete oprati vaše tepihe po povoljnoj ceni, mi smo servis koji je visinu cene pranja i dubinskog čišćenja tepiha prilagodio našem podneblju, našim ljudima, jer vi ste naši potencijalni klijenti, Vi ste naši prijatelji i komšije. Mi smo sa jedne strane cene pranja tepiha prilagodili Vašem budžetu, a sa druge zadržali  kvalitet pranja i čišćenja tepiha na visokom nivou.

Tepih servis Marković Vam nudi pravo pranje i čišćenje tepiha, po povoljnoj ceni, zato ne oklevajte već nas pozovite i vaše tepihe operite najpovoljnije u Beogradu uz povoljnu Cenu, adekvatnu pranju tepiha, Vi to zaslužujete, čist tepih u vašem domu, obradujte Vašu porodicu unesite svežinu u Vaš dom, sve ovo toplo vam preporučuje Vaš tepih servis Marković. Tepih servis Marković  Vam daje garanciju na pranje i čišćenje tepiha kao i garanciju na sve izvršene usluge u našem servisu.Tepih servis Marković Vam jedini garantuje čistoću Vaših tepiha, jedino mi dajemo garanciju na dužinu čistoće tepiha.

ISKUSTVO, TRADICIJA, KVALITET

tepih-servis-cene-pranja-i-dubinskog-ciscenja-tepiha-tepih-servis-markovic

Tepih servis Marković Vam može ponuditi više vrsta dubinskog pranja i čišćenja tepiha, isto kao i više različitih cena pranja i čišćenja tepiha, u zavisnosti od vrste tepiha i težine uprljanosti tepiha, kao i vrste fleka na tepihu, te shodno tome nudimo! Mašinsko dubinsko pranje tepiha, Vodeno pranje tepiha,ispiranje do bistre kapi,  Čišćenje tepiha, usisavanje i trešenje,  kao i  Sušenje tepiha prirodno i u komori.
Tepih servis Marković Vam nudi, besplatan prevoz tepiha na celoj teritoriji Beograda. Za ostale gradove u srbiji prevoz se naplaćuje po dogovoru što zavisi od dužine puta. Pored ovih osnovnih usluga pranja i čišćenja  tepiha, tepih servis Marković Vam nudi još pogodnosti i za sledeće usluge: Sušenje tepiha prirodno i u komori,  Izbeljivanje resa na tepihu,  Zamena resa na tepihu,  Opšivanje ivica tepiha, Posebno izdvajamo od usluga, kao najinteresantnije Pranje nameštaja, pranje mebla, Pranje zavesa,  Pranje tendi i cirada,  a za pravne subjekte i održavanje poslovnog prostora.

Najbolje pranje tepiha u  tepih servisu Marković. Naš servis se nalazi u glavnom gradu Srbije u Beogradu, na opštini Voždovac, u ulici Vojvode Stepe 431, na ulazu u Kumodraž. Tepih servis Marković je potpuno otvoren prema svojim klijentima i ništa od Vas ne krije, mi smo naša vrata servisa otvorili za vas na internetu na našim sajtovima, na kanalu YouTube i stranicama facebook, google+, twitter, google maps i drugim medijima kako bi vam pokazali svaki kutak našeg radnog prostora i kako bi Vam pokazali kako gde i sa čime peremo Vaše tepihe, gde ih sušimo, gde ih čuvamo do momenta vraćanja na vašu kućnu adresu i sa čime ih prevozimo.

 

Tepih servis Marković - Garancija kvaliteta

Tepih servis Marković postoji preko 20 godina, zahvaljujuci Vama. Gospodin D.Marković nas je osnovao, ali  Vi ste prepoznali naš kvalitet i zato opstajemo na tržištu jake konkurencije, sve ove godine. Vaše poverenje je naša satisfakcija za dalji rad, ali isto tako i odgovornost da zadržimo kontinuirano isti nivo kvaliteta usluga, uz adekvatne i povoljne cene. Samo tako možemo zadovoljiti Vaše sve prefinjenije i zahtevnije potrebe i želje za uslugama koje pružamo. O našem kvalitetu najbolje govori broj naših referenci, Nasi klijenti

Tepih servis Marković  nema potrebe za jeftinu propagandu koju vode neki tepih servisi, propagandu tipa..."Našim klijentima poklanjamo uz pranje tepiha"..., "dovedite nam pet novih klijenata i obezbedite vama jedno besplatno pranje tepiha"..., "akcija pranja tepiha u Avgustu"..., pa se ta akcija produži i na sve ostale mesece u godini, "popusti na pranje i čišćenje tepiha"..., pa tako umesto da kažu  kolika je prava  cena pranja tepiha po 1m2  neki servisi drže cenu pranja  tepiha na akciji cele godine što govori o njihovom odnosu prema  klijentima. Verovatno  računaju na slabo pamćenje i neobaveštenost potencijalnih korisnika njihovih nazovi usluga. Ovi tepih servisi jedino što mogu da postave na internet sajt jeste cena pranja tepiha i ništa više. Zato vam ukazujemo ako dajete tepihe na pranje ovim servisima, obratite pažnju gde peru tepihe, gde ih suše, gde odlažu na čuvanje, sa čime ih prevoze, i na kraju sa kojim sredstvima ih uopšte peru. Svaki iole korektan tepih servis prvo to treba da pokaže na svom internet sajtu  pa tek onda da istakne cenu pranja tepiha. Jedan manji broj tepih servisa se u svojim reklamama  lažno predstavlja, na tako drzak način da čak koriste u svoje reklamne svrhe tekstove i slike sa internet sajta tepih servisa Marković, na kojima se prepoznaju naše mašine za pranje tepiha, naša terenska vozila za prevoz tepiha, nasi oprani tepisi, objekti pa čak i radnici tepih servisa Marković, a na jednom sajtu od ovih  tepih servisa i naš cenovnik pranja tepiha iskopiran sa sve linkovima.

Sve više korisnika usluga pranja tepiha prepoznaje ove veoma niske i jeftine reklamne zamke, kao i nekorektnost u sve prostijem i najnižem oglašavanju nekih tepih servisa, to su servisi koji nemaju adresu, jedino što imaju je polovno vozilo karavan ili kombi bez ikakve reklame, tepihe peru u napuštenim ili iznajmljenim podrumima i garažama, deterdžentom za sudje, a suše ih kućnim grejalicama.

Tepih servis Marković Vam sugeriše da izbegavate sve tepih servise kod kojih je dominantna cena pranja tepiha, gde je cena istaknuta u prvi plan, a radionica i postupak pranja tepiha se nemože videti, kao ni adresa tepih servisa. O svemu ovome obavestili su nas upravo neki naši klijenti, omamljeni pristupačnim cenama iz reklama. Dali su svoje skupocene tepihe na pranje ovim servisima, a dobili još prljavije tepihe, neki su dobili i oštećene tepihe od jakih hemikalija ili termičkog sušenja tepiha.

Na kraju i ako dajete tepihe na pranje u neki od servisa  obavezno pre cene čišćenja tepiha pogledati ko ih i gde pere, u kakvim uslovima. Koliko je iskustvo u pranju i čišćenju tepiha tog tepih servisa i koliko dugo postoji na tržištu pružanja usluga pranja i čšćenja tepiha.
 

TEPIH  SERVIS  MARKOVIĆ   2O  GODINA  SA  VAMA

Tepih servis Markovic 20 godnina sa Vama