Srpski jezik English language

Pozovite tepih servis

011/397-54-01

Pozovite terensku službu

065/397-54-01

Vojvode Stepe 431, Voždovac, Beograd

Opšivanje ivice tepiha u više boja


Opšivanje tepiha radi se na bočnim ivicama tepiha, ukoliko su oštećene ili ukoliko klijent traži promenu boje ivice tepiha.
Opšivanje se može raditi i na ivici tepiha gde su rese, ukoliko klijent traži skidanje resa iz estetskih razloga ili ukoliko su veoma oštećene, a ne želi nove rese, onda se radi opšivanje kako ne bi došlo do rasparenja tepiha.Takodje radimo i ojačano opšivanje tepiha, a ono se radi na veoma debelim tepisima kao i na tepisima ručne izrade. Ovo opšivanje podrazumeva pored mašinskog štepa i lepljivu traku izuzetne snage, i samo ovo ojačano opšivanje garantuje potpunu sigurnost da se ivica tepiha više neće rasparati.
U tepih servisu Marković radimo opšivanje ivice tepiha sa različitom vrstom konca, svih boja i materijala. Imamo konac prirodnih vlakana kao sto je pamuk, vuna i svila i sintetički konac. Sintetički konac je izuzetno jak i dosta izdržljiv, dok je konac prirodnih vlakana slabiji i manje izdržljiv. Sintetiki konac je dosta sjajniji i ima plastificiran izgled za razliku od prirodnog konca, koji je kako iz naziva možete zaključiti dosta prirodnijeg izgleda. Koja će se vrsta i boja konaca opšivati na Vaš tepih prvenstveno zavisi od vrste tepiha kao i od Vašeg ukusa.

Opšivanje tepiha, zamena dotrajalih resa, lepljenje potke, sve navedene radnje veoma uspešno obavljamo. Zašto biste bacali Vaše stare, oštećene tepihe kada oni mogu da se srede i ponovo zablistaju u Vašem domu?! Ako su im ivice iskrzane, oštećene, vire pokidani konci, njihovim novim opšivanjem vratićemo vizuelni izgled novog tepiha. Takođe radimo skraćivanje i porubljivanje tepiha.
Imamo veliki izbor boja i vrsta konca, preko 150 nijansi, tako da im opšivke možemo vratiti u fabričko stanje. Ako su Vam rese iskrzane na omiljenom tepihu, možemo ih zamenii novim. Postoje više tipova: končane, svilene, raznih dužina, od 5 do 20 cm, sa ojačanom trakom, itd. Rese se mogu ugraditi i na tepihe na kojima nikad fabričke nisu ni postojale. Stvar Vašeg izbora i stila. Korišćenjem ovih usluga uštedećete Vaš novac, a kupovina novih tepiha može još neko vreme da sačeka. Opšivanje ivica tepiha tepih servis Marković radi po najpovoljnijim cenama u Beogradu.
Naš rad možete pogledati u galeriji slika ispod teksta.

Ivice na Vašem tepihu, u punom i čvrstom vezu, sjajne boje, čine Vaš tepih da izgleda novo, a Vas sigurnim i raspoloženim.

Pozovite nas!