Srpski jezik English language

Pozovite tepih servis

011/397-54-01

Pozovite terensku službu

065/397-54-01

Vojvode Stepe 431, Voždovac, Beograd

Pranje tendi i cirada


Peremo sve vrste tendi i sve vrste cirada kod nas u tepih servisu Marković ili na licu mesta, kao i sve gumenaste tepihe ili tepihe sa gumenom podlogom.

Terenska služba tepih servisa Marković nudi Vam pranje cirada i tendi na licu mesta, bez nepotrebnog i teškog skidanja tendi ili cirade. Treba napomenuti da pranje tendi ne daje tako dobar efekat kao pranje tepiha. Naime tende i cirade obično su izložene spolja i pokrivaju neku terasu ili baštu, te su izložene suncu, vetru,  kiši,  snegu, kad kad i gradu, a najopasnije za cirade i tende jeste kisela smola iz drveća koje je veoma često pored takvih cirada. Pranje cirada i tendi ima veći efekat kada se pere u servisu nego na licu mesta, jer na licu mesta cirada može biti nedostupna ili samo neki njeni delovi, takodje se ne može prati vrelom vodom, hemijskim sredstvima, nemože se ribati, nemože se ponavljati postupak više puta i zato je efekat pranja daleko lošiji kod pranja na licu mesta. Tepih servis Marković vrši pranje tendi po povoljnim cenama na celoj teritoriji Beograda u opštinama kao što su:Voždovac, Novi Beograd, Zemun, Vračar, Stari Grad, Savski Venac, Palilula, Dorćol, Rakovica, Zvezdara, Karaburma, Mirijevo...po potrebi i opstine u Srbiji.
Prepustite nam da Vam olakšamo život i Vaše cirade i tende učinimo kao novim.

Proverite kako peremo tende i cirade, sigurno ce zasijati, iznad vaše glave i biti kao kad ste ih kupili živopisne boje.

Pozovite nas!