Srpski jezik English language

Pozovite tepih servis

011/397-54-01

Pozovite terensku službu

065/397-54-01

Vojvode Stepe 431, Voždovac, Beograd

Održavanje poslovnog prostora


Održavanje poslovnog prostora u poslednje vreme postalo je sve veća obaveza za vlasnika istog. Dopustite nam da Vam pokažemo zašto su nam mnogobrojni klijenti ukazali poverenje.
Naša terenska slušba će Vaš poslovni prostor učiniti blistavim i održavati ga u tom stanju. Vi sigurno imate važnijih stvari za razmišljanje.
Najpovoljnije cene i profesionalna usluga temeljnog pranja i čišćenja, iskustvo i tradicija, garantuju kvalitet održavanja Vašeg poslovnog  ili stambenog prostora, najpovoljnije u Beogradu, po akcijskim cenama pranja. Tepih servis Marković  pruža Vam kvalitet koji su prepoznali mnogi. Naši klijenti su naša najbolja preporuka i satisfakcija za naš dalji rad. Mnogobrojne firme i preduzeća koje održava ili sa kojim saradjuje tepih servis Marković, preko 250  možete pogledati u našim referencama. Napominjemo da naša terenska služba održava poslovni prostor na čitavoj teritoriji Beograda, na  opštinama:Voždovac, Novi Beograd, Zemun, Vračar, Stari Grad, Savski Venac, Palilula, Dorćol, Rakovica, Zvezdara, Karaburma, Mirijevo...po potrebi i opstine u Srbiji.

Ako imate u Vašem poslovnom prostoru tepihe, itisone, koji moraju na licu mesta da se peru, imamo više metoda za pranje. Sa profesionalnim tihim mašinama i u toku Vašeg rada, mi možemo ovo nesmetano oprati. Postoji mogućnost i pranja posle Vašeg radnog vremena, nedeljom pa čak i noću. Zavisno od potrebe korisnika i vrste tepiha, kao i stanja zaprljanosti, primenjujemo tri načina pranja- suvo, polu-suvo, polu-suvo sa ispiranjem. Koriste se ekološke PH neutralne hemikalije, koje sasvim odlično skidaju sve fleke, žvake, prljavštinu, svu nečistoću i ukanjaju sve neprijatne mirise. Posle našeg pranja osećaćete se mnogo svežije i prijatnije i prijaće Vam boravak u prostorijama. Osim toga, produžićete i radni vek Vašim podnim oblogama.
(Pogledajte i rubriku pranje tepiha)

Kompletan nameštaj koji se obično koristi u firmama i poslovnim prostorijama od stolice, fotelje, garniture, sofe.. do tapaciranih separea po kafićima i klubovima, od svih vrsta materijala (sve moguće vrste mebl štofova, kože, eko-kože…) čistimo sa specijalnim mašinama za dubinsko pranje. Naše usluge vršimo neometajući Vaš rad, mada smo i u mogućnosti da to uradimo posle Vašeg radnog vremena, nedeljom pa čak i noću. Posle ovog tretmana Vaš nameštaj ne samo da će izgledati kao nov, nego će Vam prijati zdrav boravak na njemu, posle odstranjenih grinja, bakterija i raznih nečistoća.

Proverite kvalitet i povoljne cene, naših usluga.

Pozovite nas!