Srpski jezik English language

Pozovite tepih servis

011/397-54-01

Pozovite terensku službu

065/397-54-01

Vojvode Stepe 431, Voždovac, Beograd

Pranje mebla čišćenje nameštaja


Pranje nameštaja, pranje mebla, tepih servis Marković vam omogućava da Vaš nameštaj ponovo zasija. Pod uslugom pranje mebla podrazumevamo, dubinsko pranje nameštaja, kao što su:

Pranje nameštaja, garnitura, ležajeva, dušeka, jastučića, jastuka, stolica, fotelja, taburea, kancelarijskog i ugostiteljskog nameštaja vršimo sa profesionalnim ekstracionim mašinama i specijalnim alatima i vrhunskim ekološkim i antibakterijskim uvoznim hemikalijama. Imamo terensku službu sa bogatim iskustvom u toj oblasti, tako da možemo da garantujemo maksimalni kvalitet za ovu vrstu dubinskog pranja i čišćenja nameštaja. Posle ovog tretmana Vaš nameštaj ne samo da će izgledati kao nov, nego će Vam prijati zdrav boravak na njemu, posle odstranjenih grinja, bakterija i raznih nečistoća. Ujutru opran krevet, a uveče udoban odmor u istom.

Napominjemo da pranje mebla vršimo kako za firme i preduzeća, dakle za pravne subjekte, tako i za fizička lica kada se radi o većim količinama mebliranog i štofovanog nameštaja, tepih servis Marković formira i povoljne cene i popuste u dogovoru sa Vama. Pranje mebla radi tim radnika tepih servisa Marković na licu mesta, sa jednim poslovodjom na čelu tima. Takodje pranje mebla radimo na celoj teritoriji Beograda. Kao i sve druge usluge tepih servisa Marković i pranje mebla radi profesionalno po povoljnoj ceni i sigurno najpovoljnije i najprofesionalnije od većine servisa u Beogradu. Za dvadeset godina radnog iskustva Tepih servis Marković stekao je preko 250 firmi i kompanija sa kojima saradjuje u održavanju higijene i pranja i čišćenja tepiha. Naše reference govore više od reči.
Svaku od ovih usluga možemo izvršiti na licu mesta ukoliko je u pitanju  i veća količina nameštaja, odnosno mebla za pranje. 

Proverite kvalitet pranja namestaja, brza usluga i povoljna cena. U podne opran krevet uveče mirno spavate.

Pozovite nas!