Srpski jezik English language

Pozovite tepih servis

011/397-54-01

Pozovite terensku službu

065/397-54-01

Vojvode Stepe 431, Voždovac, Beograd

Besplatan prevoz tepiha


Besplatan prevoz tepiha! Prevoz tepiha i terenska služba su jedna služba ili ekipa tepih servisa Marković, ali rade dva različita posla i to:

  • Prevoz tepiha je besplatan: podrazumeva prevoz tepiha od klijenta do servisa i obratno. Drugim rečima uzima se tepih od klijenta donosi u servis na profesionalno dubinsko pranje i čišćenje i nakon pranja , čišćenja, sušenja i ostale obrade vraća na adresu vlasnika. Prevoz tepiha je potpuno besplatan na celoj teritoriji Beograda.
    Napominjemo da pokrivamo sve opštine Beograda i to: Voždovac, Novi Beograd, Zemun, Vračar, Stari Grad, Savski Venac, Palilula, Dorćol, Rakovica, Zvezdara, Karaburma, Mirijevo...po potrebi i opstine u Srbiji.
  • Terenska služba: podrazumeva rad na terenu dakle na licu mesta. Ovde ekipa tepih servisa Marković odlazi na lice mesta na pr. neku firmu, poslovni ili stambeni prostor, pere podne obloge, mekane ili tvrde, pere prozore i slično, na licu mesta uz nadzor poslovodje,tepih servisa Marković. Sve ovo možete ostvariti u tepih servisu Marković, veoma povoljno po najpovoljnijim cenama u Beogradu.

Proverite kvalitet, naših usluga, uz pristupačne cene.

Pozovite nas!