Srpski jezik English language

Pozovite tepih servis

011/397-54-01

Pozovite terensku službu

065/397-54-01

Vojvode Stepe 431, Voždovac, Beograd

Sušenje tepiha - prirodno i u komori


Sušenje tepiha prirodno i u komori : tepih servis Marković posle  profesionalnog dubinskog  pranja tepiha ili čisćenja tepiha radi i tretman sušenja tepiha. Pošto tepihe peremo preko cele godine i sušenje tepiha se prilagodjava tome.

Sušenje tepiha izvršavamo na dva načina:

  • Prirodno sušenje tepiha koje se praktikuje u letnjem periodu i
  • Sušenje tepiha u komori koje se praktikuje u zimskom periodu.

Prirodno sušenje tepiha

Prirodno sušenje se vrši na otvorenom ili pod nastrešnicama velike površine u  takozvanim luftirajućim plastenicima. Naravno pre ovog sušenja tepih se isušuje i mašinama u toku samog pranja, tako da se on kači samo radi luftiranja.
Izuzetak su tepisi koji se peru sa hidrantnim crevom, oni se bukvalno cede, isušuju masinama pa onda kače na luftiranje.

Sušenje tepiha u komori

Sušenje u komori ili veštačko sušenje, podrazumeva sušenje u specijalnim komorama gde vladaju visoke temperature uz odgovarajuci protok i strujanje vazduha, i tu se tepisi potpuno osuše za par sati.

Besplatan prevoz

Nakon sušenja tepiha tepih se odlaže u specijalne kombije kojim će se Vaš tepih isporučiti na Vašu kućnu adresu bilo gde u Beogradu. Ova usluga je besplatna, tako da složićete se, usluga pranja tepiha u našem tepih servisu se višestruko isplati, takodje nase cene dubinskog pranja tepiha su veoma povoljne kao i cene drugih usluga u tepih servisu Marković.
Napominjemo da pokrivamo sve opštine Beograda i to: Voždovac, Novi Beograd, Zemun, Vračar, Stari Grad, Savski Venac, Palilula, Dorćol, Rakovica, Zvezdara, Karaburma, Mirijevo...Nekad i opštine Srbije.

Potpuno suve tepihe bez i kapi vlage, donosimo na Vašu adresu.

Pozovite nas!