Srpski jezik English language

Pozovite tepih servis

011/397-54-01

Pozovite terensku službu

065/397-54-01

Vojvode Stepe 431, Voždovac, Beograd

Mašinsko-dubinsko pranje tepiha


Mašinsko dubinsko pranje tepiha: tepih servis Marković, koristi profesionalne mašine, za dubinsko pranje tepiha i čišćenje tepiha, a reč dubinsko potvrđuje da se radi o mašinama izuzetne snage za usisavanje i pranje tepiha po dubini.
Napominjemo da koristimo najprofesionalnije mašine iz inostranstva i sredstva za pranje i čišćenje tepiha koje su bezbedna po osobe koje će boraviti u prostoru gde je čišćen tepih. Pranje tepiha u tepih servisu Marković možete uraditi po najpovoljnijoj ceni u Beogradu uz akcijske cene pranja i visok kvalitet.
Sam proces profesionalnog mašinskog dubinskog pranja tepiha se sastoji od:


Pranje tepiha vrši se mašinama poslednje generacije koje automatizovanim sistemom doziraju neophodnu količinu šampona i sredstva za uklanjanje fleka, a zatim podešavaju nivo četki za pranje u skladu sa vrstom i debljinom tepiha. U zavisnosti od vrste tepiha određuje se pritisak ali i mekoća vlakana četke koje koristimo. Set od 6 četki koje istovremeno vrše pranje tepiha, u kombinaciji sa profesionalnim hemijskim sredstvima, sasvim uklanja sve tipove nečistoća, temeljno tretirajući čak i samu osnovu vlakana. Ovakav način tretiranja je jedini koji omogućava temeljno pranje uz potpuno očuvanje kvaliteta tepiha.

Posle ovakvog tretmana tepih ostaje samo vlažan i nosi se na sušenje u komoru ili na prirodno sušenje
Kada se tepih osuši naša terenska služba ga besplatno dovozi na Vašu kućnu adresu, sve ovo možete dobiti u tepih servisu Marković po najpovoljnijoj ceni pranja tepiha u Beogradu.
Napominjemo da pokrivamo sve opštine Beograda i to: Voždovac, Novi Beograd, Zemun, Vračar, Stari Grad, Savski Venac, Palilula, Dorćol, Rakovica, Zvezdara, Karaburma, Mirijevo...po potrebi i opstine u Srbiji.

Koristimo najmodernije mašine, kao i šampone za pranje tepiha. Slike ispod su iz našeg servisa. Mnogi ih prisvajaju i kače na sajtove.

Pozovite nas!