Srpski jezik English language

Pozovite tepih servis

011/397-54-01

Pozovite terensku službu

065/397-54-01

Vojvode Stepe 431, Voždovac, Beograd

Tepih servis


TEPIH SERVIS  MARKOVIĆ  nudi Vam profesionalno dubinsko pranje i čišćenje svih vrsta tepiha po povoljnoj ceni. Pranje tepiha izrađenih od svih vrsta materijala, i to:

Vune,svile, pamuka, kože,krzna, jute, sintetike i mešani sa više različitih materijala, bilo ručne ili mašinske izrade, bez obzira na njihovo geografsko poreklo kao što su:
persijski, vijetnamski, pakistanski, avganistanski, kineski, belgijski i sl. Pored tepiha vršimmo dubinsko pranje i čišćenje svih vrsta ćilima, domaće i strane, unikatne ručne izrade.

Tepihe, itisone, ćilime kao i druge podne obloge peremo na nekoliko različitih načina, zavisno od vrste i sastava tkanine, te shodno tome nudimo sledeće vrste pranja:

Peremo sve vrste zavesa i to: (perlon,somot,draperije,trakaste i sl.), peremo tende i cirade kao i sve vrste mebla.

Pored ovih osnovnih usluga, tepih servis Marković, pruža usluge i to: Prevoz tepiha, kao i pranje na licu mesta u Vašem  životnom ili poslovnom prostoru.  Napominjemo da su sve nase usluge po pristupacnim  cenama.

NASE DRUGO IME JE... ISKUSTVO, TRADICIJA, KVALITET

POŠTOVANI !
U želji da unapredimo naše poslovanje, molimo Vas, da sve primedbe, u vezi sa uslugama, koje smo obavili za Vas, dostavite na naše telefone:  011/397-54-01 , 065/397-54-01  i  063/84-404-87.  Naša je namera da uz Vašu pomoć, dostignemo vrhunski kvalitet u pružanju svih nasih usluga. Ukoliko ste zadovoljni sa našim uslugama, molimo Vas, da nas preporučite, Vašim prijateljima. Ako ste naš korisnik ili nameravate da to budete...

H V A L A  VAM  NA  UKAZANOM  POVERENJU