Srpski jezik English language

Pozovite tepih servis

011/397-54-01

Pozovite terensku službu

065/397-54-01

Vojvode Stepe 431, Voždovac, Beograd

Zamena resa na tepihu pamuk vuna svila


Zamena resa na tepihu ili stavljanje novih resa na tepih radi se na tepihu gde su stare rese dotrajale i veoma oštećene. Takođe nove rese se mogu stavljati i iz estetskih razloga na tepihe gde rese nisu šivene fabrički. Tepih servis Marković vam nudi rese najpopularnijih materijala,  pamučne, vunene i svilene rese. Takođe ušivamo rese ručne izrade u svim bojama , i svih duzina od 1 do 20 cm. Izradu naših resa možete videti ispod teksta u galeriji slika, tu smo prikazali jedan manji  ali raznolik deo našeg rada, koji smo uradili na tepisima naših klijenata. Sve ovo Tepih servis Marković radi po najpovoljnijoj ceni u Beogradu.
Pošto smo uvek otvoreni i iskreni prema našim klijentima to činimo i ovog puta, da kažemo da naše rese ili rese nekih drugih tepih servisa u Beogradu i Srbiji pa čak i regionu nikada nemože zameniti kvalitet i lepotu orginalnih resa, pogotovo ako se radi o unikatnim tepisima ručne izrade, kao što su Persijaneri, Pakistanski, Kineski,Inbdijski, Turski, Kurdistanski, Egipatski i slični.  
Rese na tepihu su lepe samo orginalne, odnosno kad idu iz potke tj, iz strukture tepiha sve ostalo je imitacija pa čak i skupocena reparacija resa na tepihu koja bi se radila u radionicama nastanka tepiha ne bi bila verna, ali daleko lepša i približnija originalu u odnosu na naš rad ili nekih drugih tepih servisa u Beogradu. 

Opšivanje tepiha, zamena dotrajalih resa, lepljenje potke, sve navedene radnje veoma uspešno obavljamo. Zašto biste bacali Vaše stare, oštećene tepihe kada oni mogu da se srede i ponovo zablistaju u Vašem domu?! Ako su im ivice iskrzane, oštećene, vire pokidani konci, njihovim novim opšivanjem vratićemo vizuelni izgled novog tepiha. Takođe radimo skraćivanje i porubljivanje tepiha.
Imamo veliki izbor boja i vrsta konca, preko 150 nijansi, tako da im opšivke možemo vratiti u fabričko stanje. Ako su Vam rese iskrzane na omiljenom tepihu, možemo ih zamenii novim. Postoje više tipova: končane, svilene, raznih dužina, od 5 do 15 cm, sa ojačanom trakom, itd. Rese se mogu ugraditi i na tepihe na kojima nikad fabričke nisu ni postojale. Stvar Vašeg izbora i stila.
Korišćenjem ovih usluga uštedećete Vaš novac, a kupovina novih tepiha može još neko vreme da sačeka.

Tepih servis Marković Vam savetuje, ako imate skupocene tepihe, unikatne ručne radove,  čuvajte ih od prljanja, kućnih ljubimaca, male dece i prljanja, kako bi njihova lepota bila što duže u Vašem domu i kasnije domu Vaše dece.

Ako su Vam rese na tepihu iskrzane ili potamnele od starosti, budi te bez brige, tepih servis Marković je tu.

Pozovite nas!