Srpski jezik English language

Pozovite tepih servis

011/397-54-01

Pozovite terensku službu

065/397-54-01

Vojvode Stepe 431, Voždovac, Beograd

Sredstva za pranje tepiha


Tepih servis Marković koristi najsavremenija ekološka sredstva za pranje tepiha, pranje nameštaja i sl. Posebno napominjemo da veliki akcenat u radu našeg tepih servisa stavljamo na sredstva sa kojim peremo vaše tepihe. Abrazivna sredstva, deterdženti i šamponi za pranje tepiha su iz uvoza, isključivo namenjena za ljudsku upotrebu, to su sredstva koja su bezopasna po covekovo zdravlje i po čovekovu okolinu  te se zovu ekološka sredstva za pranje tepiha.

Zadovoljstvo naših klijenata je na prvom mestu tako da, sredstva za pranje tepiha koje koriistimo su na prirodnoj bazi. Sredstva nabavljamo iz inostranstva od vodećih firmi na polju proizvodnje sredstava za pranje tepiha.

Sredstva za pranje i čišćenje tepiha koje koristimo u tepih servisu Marković su na prirodnoj bazi i ne izazivaju nikakve kontraindikacije kod osoba koje borave u prostoru gde je tepih tretiran našim sredstvima

Napominjemo da postoje i povoljniji tepih servisi od nas, ali upravo mašine za pranje tepiha i sredstva za čišćenje tepiha čine razliku u ceni. Postoji velika razlika izmedju tepih servisa Marković i drugih tepih servisa u Beogradu, koji tepihe peru neproverenim sredstvima i raznim hemikalijama u podrumima i ostavama zgrada ili napuštenim objektima.

Ovakav kvalitet, nećete naći u drugim tepih servisima  u Beogradu.