Srpski jezik English language

Pozovite tepih servis

011/397-54-01

Pozovite terensku službu

065/397-54-01

Vojvode Stepe 431, Voždovac, Beograd

Nepobedivi tepih servis Marković


Nepobedivi tepih servis MarkovićNepobedivi, tepih servis, Marković, pranje tepiha Beograd.

 

Nije sve jedno, koji tepih servis odabrati ,za pranje Vaših tepiha

 

Nepobedivi tepih servis Marković, u pranju tepiha , uz Vaš izbor i poverenje koje nam pružate, preko 20 godina. Naš servis teži da Vaš tepih nakon pranja bude kao nov ili bar da bude maksimalno čist i upotrebljiv za Vas i Vaše ukućane. 

Izbor tepih servisa za pranje i čišćenje tepiha,  nije odluka koju treba olako shvatiti. Treba izabrati tepih servis koji je profesionalan i proveren, a to podrazumeva da taj servis ulaže u opremu, kao što su najbolje mašine, najnovije generacije, kao i najmodernija i najkvalitetna hemijska abrazivna sredstva, deterdženti. Kvalitetan servis prati najnovija tehnološka dostignuća i pronalazke. Servis koji pruža  visokokvalitetnu uslugu i ulaže materijalno u unapredjenje svog rada sigurno je  prijavljen i ima sertifikat za rad.Tako izbegavate loše servise, koji rade po  raznim podrumima, sa jednom četkom i jednim usisivačem.

Tepih servis Marković pruža usluge svojim klijentima više od 20 godina što znači da smo ozbiljni i visoko profesionalni sa najmodernijim mašinama i sredstvima za pranje.

Mi Vam ukazujemo da izbegavate tepih servise kod kojih se nude popusti, razne akcije, niže  cene i posebno najjeftinije tepih servise. Nemojte doći u iskušenje niskih cena pranja tepiha, uvek se zapitajte zašto je u tom servisu cena pranja tepiha duplo jeftinija od drugog servisa. Malom analizom i preispitivanjem ubrzo dolazite do zaključka, da servis nije prijavljen, nema sertifikat za rad, nema adekvatne mašine i sredstva za pranje i čišćenje, ne daje vam nikakvu garanciju za obavljeni posao, nemaju komoru za sušenje tepiha, pa vam vrate tepihe vlažne i smrdljive. Veoma često kad reklamirate tepihe, koje su loše oprali, reći će vam, pa za te pare šta ste očekivali, što niste prali u tom i tom servisu, gde je duplo viša cena pranja tepiha. Mnogi razočarani i oštećeni klijenti iz tih servisa dolaze kod nas, na ponovno pranje tepiha i tako plate troduplo veću cenu, pranja tepiha i tek tada shvate da bi prošli jeftinije uz vrhunsku uslugu pranja tepiha, da su tepihe doneli prvo kod nas na pranje.

Čist, svež, i mirišljav tepih je lep

Naš metod pranja, Vaš tepih čini upravo kako naslov kaže čist,mirišljav i lep kao nov. Tepih servis Marković skida sve fleke sa vašeg tepiha, mi koristimo najmodernija hemijska sredstva i najkvalitetnije mašine. Naš servis je sertifikovan, takodje kod nas imate 100% garanciju.

Proces pranja tepiha u tepih servisu Marković

Коrак 1: Pregled tepiha  - Mi prvo pregledamo Vaš tepih detaljno,  u smislu da li je negde oštećen ili postoji neka fleka  o svemu obavestimo vlasnika i predočimo šta dalje činimo.
Коrак 2: Besplatan prevoz tepiha - Prevozimo Vaš tepih besplatno, od Vašeg stana, do servisa, a nakon tretiranja isti vraćamo, na vašu kućnu adresu, besplatno uz minimum 10m2.
Коrак 3: Profesionalni usisivač - Mi koristimo moćne industrijske usisivače, koji iz dubine vašeg tepiha izvlače prašinu i drugu prljavštinu.
Коrак 4: Sprej za fleke - Prska se flekava površina na tepihu, u zavisnosti od vrste fleke primenjuje se i odgovarajući sprej za skidanje fleka.
Коrак 5: Natapanje - U tepih se natapa abrazivno sredstvo za čišćenje sa malo vode.
Коrак 6: Ribanje - Tepih ser riba sa mašinom četkarom namenjenom za pranje i čišćenje tepiha.
Коrак 7: Ispiranje - Tepih se ispira  do bistre kapi, to se ponavlja nekoliko puta, dok se tepih ne ispere, da iz njega krene čista voda. Ovo se primenjuje samo na tepisima gde je to dozvoljeno, na tepisima koji se ne natapaju primenjuje se ispiranje ekstrakcionom mačinom.
Коrак 8: Centrifuga - Tepih se stavlja u mašinu za centrifugu, gde se tepih centrifugira i  cedi. Kad se tepih ocedi on postaje samo malo vlažan, i tad se odnosi na sušenje, bilo prirodno ili u komoru za siušenje tepiha.
Коrак 9: Komora za sušenje - Komora za sušenje tepiha, je mesto gde se tepih osuši, za par sati. U komori je visoka temperatura i veliko vazdušno strujanje, ili protok vazduha, pri čemu se vlažnost izbacuje napolje, a ubacuje suv topao vazduh, u samu komoru sa tepisima. Naš servis poseduje i veliku dvorišnu površinu za prirodno sušenje tepiha.
Коrак 10: Pregled - Po završetku sušenja tepiha isti se pregledaju, nakon čega se tepisi odvajaju u dve grupe, u prvoj grupi su tepisi dobro oprani i čisti bez primedbi i njih vezujemo i pakujemo u higijenske kese te ih odlažemo u naš magcin. Čiste tepihe uz dogovor  sa klijentom vraćamo na kućnu adresu besplatno. Druga grupa tepiha su tepisi koji nisu savršeno oprani ili je ostala neka od fleka, takve tepihe peremo ponovo uz ponavljanje cele procedure, pranja tepiha u tepih servisu Marković.

Besplatan prevoz tepiha

Tepih servis Marković čini da Vaši tepisi nakon pranja budu kao novi! kod nas je prevoz tepiha besplatan. Trudimo se da budemo kao do sada lider, u pranju, tepiha, u Srbiji i Beogradu. Ostvarite kontakt sa nama, na adresi Vojvode Stepe 431, Voždovac, ili nas pozovite na telefone 011 397 54 01 i 065 397 54 01.

Nepobedivi tepih servis Marković, 20 godina sa vama