Srpski jezik English language

Pozovite tepih servis

011/397-54-01

Pozovite terensku službu

065/397-54-01

Vojvode Stepe 431, Voždovac, Beograd

Sezonsko sniženje


Cene tepih servisa Marković. Cene akcije i popusti na pranje tepiha, u tepih servisu Marković. Cene pranja tepiha Beograd. 

Sezonsko sniženje cena! 

Šta je sezonsko sniženje cena? Sezona je vremenski period, koji odredi tepih servis marković, to može biti svako godišnje doba, proleće,leto,jesen,zima. Sniženje cena podrazumeva nižu cenu, bilo koje usluge, koju pruža tepih servis Marković, nižu cenu za odredjeni procenat, od redovne cene, koja je u cenovniku. Veoma često dajemo sezonski popust, na naše usluge, nekada taj popust traje i više sezona, o svemu redovno obaveštavamo naše klijente, bilo sadašnje ili buduće. Na ovoj stranici redovno obaveštavamo, da li je sezonsko sniženje cena u toku ili dolazi u narednom periodu. Takodje dajemo informacije na koju vrstu usluga se odnosi sniženje cene, da li je u pitanju jedna usluga ili više usluga koje inače pruža tepih servis Marković.
Tepih servis Marković svojim klijentima najmanje jednom godišnje izlazi u susret što se tiče sniženja cena svih usluga koje pružamo. Najčešće sezonsko sniženje cene se odnosi na cenu pranja tepiha, dubinsko pranje nameštaja i pranje zavesa, pošto su to i najčešće usluge koje traže korisnici naših usluga, naši klijenti. 
Podsećamo korisnike naših usluga da će sezonsko sniženje cena izraženo u procentima biti istaknuto na prvoj stranici sajta www.tepihservis.rs , na linku stranice SEZONSKO SNIŽENJE CENA 5, 10 ili 15%, od regularne cene, istaknute u cenovniku. 
Ako na linku za ulaz u ovu stranicu stoji  "sezonsko sniženje 00%", to znači da trenutno nema sezonsko sniženje cena, niti akcija i popusta na cene naših usluga u tepih servisu Marković. 

Pratite nas, na  našem sajtu, kako bi znali kada će biti sezonsko sniženje cena naših usluga.

POGLEDAJTE ZANIMLJIVE SLIKE VEZANO ZA PRANJE TEPIHA